Leave Your Message
010203
120 зл

7

7 години искуство со извоз

655d750ras

16

Основана е 16 години

655d750ras

50

Се испорачува во над 50 земји ширум светот

655d748mw6

60000

Зафаќа површина од 60000 квадратни метри

655d75cjp9

6000000

Годишен излез на мембрана RO 6 милиони парчиња

што правимеНашите производи

За
HID мембрана
HID Membrane Co., Ltd.

HID Membrane Co., Ltd. е професионален производител на мембрани со обратна осмоза (RO), RO систем, RO PRE филтри и мембранско куќиште повеќе од 16 години и учествуваше во конкурентноста и уделот на пазарот во Кина и низ целиот свет!
Научи повеќе

Прашање за ценовник

За прашања за нашите производи или ценовник, ве молиме оставете

вашата е-пошта до нас и ние ќе бидеме во контакт во рок од 24 часа.

Решенија за сите типови на проекти

RO Апликации

Прочитај повеќе

Останете со нашите ажурирања

Последни вести

Прочитај повеќе