Leave Your Message
010203
120 zl

7

7 vite eksperiencë në eksport

655d750ras

16

E themeluar për 16 vjet

655d750ras

50

Furnizohet në mbi 50 vende në mbarë botën

655d748mw6

60000

Duke mbuluar një sipërfaqe prej 60000 metrash katrorë

655d75cjp9

6000000

Prodhimi vjetor i membranës RO 6 milion copë

çfarë bëjmë neProduktet tona

Rreth
Membrana HID
HID Membrane Co., Ltd.

HID Membrane Co., Ltd. është një prodhues profesionist i membranës së osmozës së kundërt (RO), sistemit RO, filtrave RO PRE dhe strehimit të membranës për më shumë se 16 vjet dhe ka marrë pjesë në konkurrencë dhe pjesë të tregut të shëndoshë brenda Kinës dhe në mbarë botën!
Mëso më shumë

Kërkim për Çmimtari

Për pyetje në lidhje me produktet tona ose listën e çmimeve, ju lutemi largohuni

emailin tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.

Zgjidhje për të gjitha llojet e projekteve

Aplikacionet RO

Lexo më shumë

Qëndroni të sintonizuar për përditësimet tona

Lajmet e fundit

Lexo më shumë